10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Els atletes de llançament del Garbí participaren en la I Reunió Nacional Comunitat de l’Esport

– En les pistes d’atletisme de Gaetà Huguet es va organitzar ahir la primera reunió Nacional Comunitat de l’esport organitzat per la Fundació Trinidad Alfonso.

– Aquesta competició es trobava dins del calendari nacional de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme a l’aire lliure.

En la prova de pes, van participar en categoria absoluta amb 7,260 kg, Kim López (Fent Camí Mislata) confirmant el seu estat de forma llançant en repetides ocasions prop dels 16 metres.

Victor Faus (Fent Camí Mislata) va finalitzar en segona posició amb 14,53 metres, seguit de Guillermo Garcés atleta de l’escola del Club de Córrer el *Garbí amb una marca personal per damunt dels 14 metres.

També van participar Marc Mestre (FC Barcelona) i Rubén Mayor (CA Safor Teika) llançant la bola per damunt dels 13 metres.

Cristel Gregori (CA Safor Teika) va participar en la prova de llançament de martell femení finalitzant el concurs amb 39 metres. En categoria masculina Jaime Manrique (Venda Magole Segòvia) va finalitzar amb 48 metres superant la seua anterior marca personal.

En la prova de llançament de javelina els atletes entrenats en el grup de llançaments Salva Cano (CA Valladolid) i Aitor Escamilla (CA Safor Teika) van aconseguir 53 i 52 metres respectivament.

Juanvi Escolano, entrenador de llançaments del Club de Córrer el Garbí, va assenyalar que” la participació dels atletes ha sigut molt positiva amb bons resultats tenint en compte l’aturada competitiva sofrida per la crisi sanitària de la COVID-19″.

Articles relacionats