16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El PP de Gandia publicita una sanció de Salut Pública per un menjador d’una Escoleta Municipal

– Els Populars es pregunten perquè s’ha ocultat la sanció 

• El Partit Popular ha accedit al decret en què Salut Pública inicia un expedient sancionador en matèria de seguretat alimentària. L’expedient és contra l’Ajuntament de Gandia per irregularitats en el menjador d’una Escoleta Municipal

• Moreno:”No entenem el silenci per part de l’Ajuntament de Gandia i dels departaments d’educació i sanitat en un tema tan sensible que pot afectar la salut i a l’alimentació dels nostres xicotets.”

El Partit Popular de Gandia, a través de la seua regidora Cristina Moreno, responsable d’educació del Grup Municipal Popular ha tingut coneixement a través de l’accés al Decret, que una Escoleta Municipal de Gandia, va ser advertida fins a dues ocasions, el 18/02/2019 i 10/05/2019. Com que no es va esmenar la deficiència, a la tercera visita d’inspecció practicada el 25/11/2019, els inspectors de Salut Pública del Departament de Gandia van interposar una sanció contra l’Ajuntament que ascendeix a 1.000 euros.

Moreno ha assenyalat que” Des del Partit Popular exigim que el Departament d’Educació i el de Sanitat de l’Ajuntament de Gandia, expliquen per què no van informar en el seu moment als pares i mares dels usuaris i a la comunitat educativa en general d’aquest problema que considerem greu. Estem parlant de la seguretat alimentària en xiquets de 0 a 3 anys, on si cap s’ha de ser doblement escrupolós en tractar-se de xiquets de poca edat i podria implicar seriosos problemes. En definitiva volem saber, que va ocórrer, per què es va ocultar i si el problema ha sigut esmenat ja per part de l’Ajuntament de Gandia “.

Articles relacionats