18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Sanitat Pública confirma que el total de persones contagiades per coronavirus a la Safor són 158

– Des de la Conselleria de Sanitat Publica s’han actualitzat 44 casos nous des dels últims dies

– L’Hospital de Gandia hi ha una persona ingressada per Coronavirus

La Conselleria de Sanitat ha fet públic aquesta vesprada les dades de l’afectació del brot denominat Gandia, però que els contagiats són de diversos municipis de la Safor. Des de l’última actualització els casos nous registrats a l’àrea de Salut de Gandia són 44, el que fa que el total siga de 158 persones contagiades per coronavirus des del passat 4 de juliol quan es va notificar el brot de Gandia.

La majoria d’afectats continuen sent ciutadans de Gandia, encara que a la comarca s’observa una lleugera pujada de casos a causa de la gran quantitat de tests realitzats diàriament per Salut Pública i Atenció Primària.

La bona noticia d’aquesta situació es la baiza simptomatologia del casos infectats que no necessiten hospitalizació, i els que la necessiten rebren l’alta en porques dates, de fet sol queda una persona ingressada en rebre l’alta les altres dos persones.

La Consellera de Sanitat, Ana Barceló, es referia al focus de contagi a Gandia i la Safor. Recordava que ja s’han pres mesures per a atallar el brot de Covid 19, al mateix temps que assegurava que es podrien posar en marxa altres actuacions “en funció de com evolucione la pandèmia”.

Articles relacionats