15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Tavernes de la Valldigna manté una estreta relació amb Salut Pública pel control de la pandèmia de coronavirus

– La Regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Mònica Palomares, es va reunir ahir de forma telemàtica amb els responsables de Salut pública de Gandia.

A la reunió van estar altres Regidors i Regidores de la Safor per tal d’intercanviar experiències sobre la pandèmia i posar damunt la taula les inquietuds de cada municipi. Des de Salut pública s’han realitzat diverses reunions des de l’inici de la pandèmia per coordinar amb els Ajuntaments la informació que reben sobre protocols i actuacions.

Tots els municipis que han participat en aquestes converses valoren molt positivament poder mantindre aquest contacte amb l’òrgan que està al càrrec d’aquesta situació de pandèmia i poder traslladar i resoldre els dubtes que la ciutadania té sobre com actuar en cada moment.

Des de l’Àrea de Salut de Gandia ens adverteixen de la complicada situació que tenim a la nostra comarca a conseqüència dels contagis d’origen social i familiar. Les indicacions de Salut Pública son molt clares. Insisteix que l’important no són els nombres de casos, perquè molts d’ells són asimptomàtics, sinó que l’important és extremar les precaucions, reduint les reunions i contactes tot el que es puga i complir amb les restriccions de prevenció enfront de la COVID-19 com l’ús obligatori de mascareta, higiene de mans, distància social i evitar reunions de més de 10 persones” ha assenyalat la regidora.

Nosaltres com Ajuntament no tenim autorització per donar xifres, més enllà de les que publica Conselleria. El que sí que estem fent és oferir la nostra completa col·laboració a Salut Pública i al nostre Centre de Salut per tal de combatre aquesta epidèmia de forma unida i coordinada. A més a més, estem fent tot el que està al nostre abast per vetlar perquè es complisquen les condicions de seguretat als espais públics indicades pel Govern nacional” ha afegit i a més “el treball en xarxa que realitzen Salut Pública i el Centre de Salut de Tavernes ens dona tranquil·litat, pel permanent contacte, el seguiment i evolució de la pandèmia que coordinen els dos centres” ha conclòs.

Articles relacionats