15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Tavernes de la Valldigna contractarà un total de 112 treballadors agrícoles

L’Ajuntament de Tavernes s’ha acollit a les ajudes de col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per impulsar aquesta acció de foment de l’ocupació en el sector agrícola.

La Direcció General del SEPE ha concedit al consistori una subvenció de 156.089 € per a desenvolupar aquest programa dirigit als treballadors desocupats afiliats al Sistema Especial Agrari integrat en el Règim General de la Seguretat Social.

L’Ajuntament aportarà 14.540,41 € per a compra de vestuari, material i quitança en l’acabament del contracte.

L’objectiu principal d’aquest programa és pal·liar la desocupació en el sector agrícola i contribuir a la conservació, desenvolupament i millora del medi ambient, tot oferint als beneficiaris un complement de renda.

El projecte que desenvoluparan els beneficiaris del programa se centra en una sèrie d’actuacions per a garantir l’adequada conservació dels recursos naturals de l’àmbit d’actuació, especialment la vegetació i el paisatge.

El regidor de foment local, Josep Llàcer ha indicat que aquest programa servirà per a ajudar un gran nombre de famílies de Tavernes que treballen en el sector agrícola i que en aquests moments de crisi sanitària està tenint moltes dificultats econòmiques. A més durant els mesos d’estiu podrem realitzar nombroses tasques de manteniment de les infraestructures públiques gràcies a aquest programa.

Aquesta línia d’actuació s’emmarca dins del Pla de foment de l’ocupació que ha iniciat la Regidoria de Foment Local per pal·liar els efectes negatius de la crisi de la COVID-19, anomenat “Tavernes no para” i que destinarà més d’1,6 Milions d€ al llarg dels anys 2020 i 2021.

Articles relacionats