10.2 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Beniopa suspèn les Festes Patronals

Comunicat Festes Beniopa

Els i les representants de la Comissió de Festes de Beniopa (Magdalena, Sant Lluís, Cor de Jesús, Crist de l’Empar i Mare de Déu dels Desemparats), reunits amb la presidenta de la Junta de Districte de Beniopa, Amparo Victoria, comuniquem que hem acordat per unanimitat la suspensió de les festes patronals de 
Beniopa de 2020 a celebrar el pròxim mes de juliol, així com els seus actes previs

La incertesa de l’evolució que ha causat la pandèmia del coronavirus ens impedeix dur-les endavant, com haguera sigut el desig de tots nosaltres i de tots els beniopers i benioperes.

Som conscients que les festes patronals de Beniopa són un component clau del moviment social del nostre poble. Les nostres festes són una senya d’identitat i una clara mostra del nostre sentiment de poble que encara perviu. Però ara més que mai, totes i tots devem exercir una posició de prudència, responsabilitat i sentit comú, vetlant per la seguretat i la salut dels nostres veïns i veïnes.

Beniopa, un poble valent, treballador i fester, sempre ha demostrat la seua perseverança i el seu afany de superació. Per això, unirem una vegada més l’esforç, la solidaritat i la responsabilitat col·lectiva per a afrontar aquest nou repte. Perquè som optimistes i sabem que tornarem a celebrar les festes patronals de Beniopa de 2021 amb més alegria i il·lusió.

Per últim, agraïm la comprensió d’aquesta difícil decisió. Garantim que seguirem treballant per les nostres festes, com hem fet fins ara. Estem segurs que l’any que ve tornarem a gaudir i viurem com es mereixen les nostres benvolgudes festes.

Articles relacionats