19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Tavernes de la Valldigna comptarà amb un nou Mercadona a l’octubre de 2024

• L’Ajuntament de Tavernes i Mercadona planifiquen l’afecció de la construcció d’un nou supermercat a la localitat

• L’empresa, si no hi ha cap imprevist, espera obrir el local ubicat a Marjaletes l’octubre de 2024

• L’alcaldessa Lara Romero ha explicat que des del Consistori “estem anticipant-nos a la possible problemàtica que puga derivar-se d’aquesta construcció que afectarà al flux natural de vehicles, així com a la convivència en el veïnat”.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i l’empresa Mercadona estan planificant la construcció d’un nou supermercat a la localitat. L’alcaldessa Lara Romero, diversos regidors de departaments implicats i tècnics municipals s’han reunit aquest matí amb Vicent Borrás, gerent d’Execució d’Obres de Mercadona, per a coordinar les tasques de l’obra, ja que aquesta construcció afectarà la circulació de la zona.

L’obra de l’estructura de la tenda s’estima que estiga finalitzada en el mes de març de 2024, mentre que el projecte d’execució d’obra es calcula que concloga a setembre del pròxim any. Si tot va bé, Mercadona espera que l’obertura del nou supermercat ubicat en Marjaletes siga l’octubre de 2024.

Des de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna fa unes setmanes que treballen de forma coordinada amb l’empresa valenciana per a estudiar quina afecció pot tindre aquesta construcció en els carrers del voltant del terreny on s’edificarà. En matèria urbanística l’empresa s’encarregarà de reurbanitzar les voreres que es veuran afectades de forma directa per aquesta obra i a més, amb la reforma es millorarà l’entorn amb voreres que passaran a ser més amples i accessibles. De la mateixa manera es facilitarà l’enllumenat de la zona durant els mesos en què s’execute l’obra.

L’alcaldessa Lara Romero ha explicat que des del Consistori “estem anticipant-nos a la possible problemàtica que puga derivar-se d’aquesta construcció que afectarà el flux natural de vehicles, així com a la convivència en el veïnat”.

L’alcaldessa ha apuntat que aquesta cita de hui, després de la que ja van mantindre en Borja Catalina, director provincial de Relacions Externes de Mercadona, “fem un pas més per a coordinar i planificar, les dues parts, aquesta obra perquè des de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna s’ha de treballar a facilitar les inversions que arriben a la nostra ciutat o, com en aquest cas, l’aposta d’una empresa com Mercadona per millorar i créixer en el municipi per a donar un millor servei a la ciutadania”.

Articles relacionats