24.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Jesús Morant i Willy Ponzoda guanyen el ‘II Torneig Oliva Pàdel Pro’

A les 19:30 h de la jornada de diumenge es donava principi en la pista 6 del Club de Tenis d’Oliva, la final de la primera categoria del ‘II Torneig Oliva Pàdel Pro‘on s’enfrontaven Jesús Morant i Willy Ponzoda, després de guanyar en semifinals a Nacho Blazquez i Maria Alcantud, una altra de les parelles favorites del torneig , a la parella de Javier Millet i Manuel del Rio.

El voltant de la pista comptava amb el màxim aforament d’espectadors permés, Jesús Morant i Willy Ponzoda es feien amb el  primer set amb un contundent 6-, on la parella Millet i Del Rio van estar fora del partit.

En el segon set, Jesús Morant i Willy Ponzoda es veien 2-1 a baix en el marcador, no van perdre l’horitzó i aconseguien neutralitzar l’avantatge dels seus rivals, posant terra pel mig, van aconseguir el segon set en un 6-2, i així es van emportar el trofeu de campions amb el premi econòmic patrocinat per Hyundai a través del seu distribuïdor AutoAlmenar, amb concessionaris a Gandia i Dénia.

Amb aquest títol, Jesus Morant i Willy Ponzoda sumen el seu segon títol d’aquesta temporada.

D’alta banda, en la final de la segona categoria s’enfrontaven la parella local Pau Ferrer i Tano Guillem, que no s’han volgut perdre aquesta temporada cap de les cites del circuit ‘Torneig Pàdel Pro‘, al costat de la parella Àlex Pla i el jove Marc Mateu.

Pla i Mateu es van mostrar ferms en el seu joc davant la parella local i van saber aguantaren els moments en els quals Pau Ferrer i Tano Guillem van intentar donar la volta al marcador. Finalment en un 6-3 i 6-0, en el qual la parella Pla i Mateu van aconseguir guanyar a Pau Ferrer i Tano Guillem.

Després de caure en semifinals del ‘II Torneig Dénia Pàdel Pro’ celebrat el mes de juny passat a Dénia, arribava a la final del ‘II Torneig Oliva Pàdel Pro‘, la parella Manzy Pauwels i Marco Stoehr, per a mesurar-se amb la parella mixta Ainoa Ciscar i Albert Chafer. La parella Pauwels i Stoehr van aconseguir emportar-se el trofeu de campions en un ajustat 6-5 i 6-2.

Amb més de 115 persones inscrites en total, el ‘Torneig Pàdel Pro‘continua sent un referent en l’àmbit autonòmic. De fet, aquesta important quota d’inscripcions és una mostra de la qualitat i arrelament d’aquesta competició en la comunitat.

Esportistes arribats des de diferents punts de la geografia es van enfrontar durant el cap de setmana en un torneig que ja pensa en la pròxima edició, amb més sorpreses, més premis i encara més parelles.

Articles relacionats