24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Més de 3.500 persones han assistit al festival Polisònic

Amb el concert del cantant Jimmy Barnatán, el passat dissabte va finalitzar la 34 edició del Festival Polisònic, que ha tingut lloc al jardí de la Casa de Cultura de Gandia.

Segons fonts de l’organització, 3.560 persones han assistit a les 9 actuacions programades, amb grups de diversos llocs del món i d’estils tan diferents com la música cubana, el flamenc, la música country o el blues, entre altres.

Balbina Sendra, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, ha destacat el potencial del festival com un espai imprescindible per a oferir, al turisme i a la ciutadania en general, una oferta cultural diversa i de qualitat. Així mateix, ha manifestat la seua satisfacció perquè “el Polisònic és un festival solvent econòmicament, ja que amb la recaptació per la venda d’entrades i les subvencions rebudes per les institucions autonòmiques, la salut econòmica del projecte és altament positiva”. Per altra banda, ha incidit en el protagonisme de la nombrosa presència femenina en el cartell de l’edició d’enguany.

L’equip organitzador ha valorat molt positivament els resultats d’aquesta 34 edició del Polisònic, sobretot perquè la qualitat dels grups ha superat les expectatives previstes i per la massiva assistència de públic als concerts, així com per la cobertura mediàtica que ha tingut el festival en els mitjans de comunicació.

Articles relacionats