18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El ciclista valler, Vicent Grau, consolida el seu lideratge del Challenge Comunitat Valenciana

El valler, Vicent Grau, conserva el lideratge del challenge de la Comunitat Valenciana després de finalitzar en la setena posició de la II edició del Trofeu Júnior de Moixent disputat aquest divendres sobre 87 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell.

Grau, que pertany a l’equip Lucta, es va col·locar en el grup de set corredors que intentaren donar caça a l’actual campió d’Espanya juvenil, Álvaro García. Finalment, van haver de desistir i van cedir més de dos minuts sobre aquest corredor que l’any vinent serà professional amb l’equip Israel Premier Teach.

No obstant això, el ciclista de Tavernes es va col·locar seté amb el mateix temps que el segon en una carrera molt dura i on van acabar tan sols 32 corredors.

Amb aquest gran resultat, Grau encapçala el challenge absolut i de primer any, amb més punts de diferència sobre Alejandro Baviera.

ARLANDIS I MESTRE A PORTUGAL

Els grans resultats dels de la Safor, Xavi Mestre i Aitor Arlandis li ha valgut per a disputar aquest cap de setmana la volta ciclista a Portugal en categoria cadet amb la Penya Ciclista Pinedo. Una volta que acabara la setmana vinent i on té una important participació de reconeguts ciclistes de la categoria.

Articles relacionats