18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Tavernes de la Valldigna commemorarà el Dia Internacional de la Dona amb un ampli seguit d’activitats

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria d’Igualtat i Dona, ha preparat una extensa i completa programació amb accions de reivindicació i conscienciació per a commemorar el Dia Internacional de la Dona i seguir reivindicant els 365 dies de l’any la igualtat real en la societat.

El preciós dibuix del cartell anunciador és obra d’Eva Bono Sifres, guanyadora de la passada edició del concurs Dibuixant per la Igualtat.

PROGRAMACIÓ 8M

Dia 3 de març: Plaça Major, 19.30 h 21a Cursa de la Dona (Inscripcions: 18.30 h)

• Reivindiquem la Salut Mental. Visibilitzem-la!

• Dorsal Zero ‘ASAEM (Associació d’atenció a la Salut Mental)

Dia 7 de març: Pati Braç treballador, 18.30 h ‘Fuster en veu de Dona’ al cor de la Ciutat de la mà de les escriptores Gemma Pascual i Núria Cadenes.

Dia 8 de març: Pati Braç Treballador, 12.00 h ‘Vull ser… allò que somie ser!” (activitat educativa a la Casa Cultura) 18.00 h Jornada de portes obertes als Murals 8M i la resta de murals reivindicatius, amb visita guiada a càrrec del muralista Toni Espinar. 19.30 h Entrega de premis del VII concurs Dibuixant per la Igualtat.

Premi dibuix més original, per Chicorela Eventos 20.00 h, Manifest 8M a càrrec de la magistrada Pilar Gil, premi Cèlia Amorós, i l’acompanyarà el jutge Jose Luis Mendoza.

Dia 9 de març: Soterrani Casa de la Cultura, 19.00 h Xarrada “Dones i Memòria a càrrec de la fotoperiodista Eva Máñez.

Dia 10 de març: Saló d’actes Casa de la Cultura, 19.00 h Conferència amb l’escriptora Rosa Regàs, Premi Planeta directora de la Biblioteca Nacional i Premi Ciutat de Barcelona.

Dia 11 de març: Plaça Major i República de Malta, 13.00 h Concentració i cercavila reivindicativa per a visibilitzar el paper de les dones en la societat, d’on venim i cap on caminem, millor juntes, amenitzades per la Vall-tu-.

A les 14.00 h Mascletà 8M a càrrec de la pirotècnia AITANA.

Articles relacionats