22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Lara Romero, candidata a l’Alcaldia de Tavernes pel PSPV, presenta la llista per a les municipals del 28 de maig

– Guanyar les eleccions del 28 de maig és l’objectiu dels socialistes de Tavernes, que han aprovat la candidatura per unanimitat, en un acte ple d’emoció i afecte.

Lara Romero, se sentia il·lusionada per liderar el projecte que “transformarà i modernitzarà Tavernes, perquè l’oportunitat és ací i ara”. Aposta per una ciutat més esportiva, més saludable, més cultural, més sostenible i que cuide als vallers i valleres. Compta amb persones referents en l’àmbit local en diferents barris, sectors i associacions que vertebren la ciutat, “és important sumar tots els punts de vista per a nodrir un projecte que combina experiència, renovació, gestió i treball”, argumentava en la seua primera intervenció. Destaca que “envoltar-se d’un gran equip, preparat i format, és essencial per a executar amb garanties les necessitats, les inquietuds i les propostes de la ciutadania”.

Ha prosseguit assegurant que accepta el repte i, apel·lant a l’honor i l’enorme responsabilitat que suposa representar al seu poble natal, ha assegurat que se sent preparada per a fer-ho possible des de la preparació i la humilitat que la caracteritzen. “Em deixaré la pell per millorar Tavernes, perquè siga la millor ciutat per a totes i tots, lluny de la crispació i la confrontació. He vingut atreballar i a dialogar”, va assegurar Romero.

En una clara representació de tots els barris i sectors de la ciutat, i en una aposta pel feminisme, encapçala una llista representada per 11 dones i 10 homes que l’acompanyen, comptant en l’equip amb perfils com els de Carles Gregori, Amparo Bo, Emilio FonsecaCarlos Torres, Laura  Ruiz, Javier EscrihuelaVicen Mifsud o Juan Bautista Talens entre altres, que es donaran a conéixer en els pròxims dies.

En paraules de Lara Romero, de forma molt emotiva assegurant novament que se sent molt orgullosa de ser de Tavernes, ha destacat que aquest equip, que fa mesos que està treballant amb tots els estaments de la ciutat, continuarà redoblant esforços dia a dia per a oferir el millor projecte possible, en el qual les i els veïns de Tavernes i les associacions seran els autèntics protagonistes. “Tenim preparat un projecte de ciutat fet per la gent del poble, per la creació de llocs de treball, amb la mirada posada en la joventut i la gent gran. Volem millorar exponencialment no solament el nucli urbà, executant un projecte integral per a l’enllumenat públic, sinó també la platja, basant-nos en una aposta ferma pel turisme, la indústria, la sostenibilitat i la innovació de manera decidida”.

Finalment, ha tancat afirmant amb contundència que “som el projecte de la gent, anem per l’alcaldia sense descans”.

Articles relacionats