23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

Tavernes convoca la sisena edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’

 

– El dibuix guanyador serà la imatge del cartell anunciador del Dia Internacional de la Dona del 2023

– Els treballs es poden entregar en format DIN A4 en el departament de Serveis Socials de l’edifici del Braç Treballador fins al 25 de febrer

Un any més, la Regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament de Tavernes convoca una nova edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’. El certamen, que s’ha dut a terme des del 2016, té l’objectiu de fer front a la discriminació de gènere mitjançant la sensibilització i la implicació artística de la població més jove, amb una iniciativa que aposta per la creativitat i l’originalitat per a conscienciar i fer valdre la importància de la igualtat i el respecte dins la nostra societat.

Com és habitual, la sisena edició del concurs està emmarcada dins de les activitats proposades per al 8 de març, Dia Internacional de la Dona. A més, la temàtica dels treballs serà al voltant de la celebració d’aquest dia tan important, que commemora la lluita històrica i incansable de les dones per a aconseguir drets i llibertats a fi de viure en una societat més igualitària.

El concurs va dirigit a l’alumnat d’ESO i FP Bàsica de tots els centres educatius del municipi per tal de potenciar la participació d’aquest grup d’edat. Els treballs s’entregaran en format DIN A4, en paper o cartolina, i escollint la tècnica de pintura preferida (aquarel·les, llapis, clarions…). Al dors del treball s’haurà d’escriure la següent informació: nom i cognom, telèfon, edat, curs i centre educatiu al qual pertany. Sols s’acceptarà un treball per persona, el qual s’entregarà presencialment en el Braç Treballador (de 9 a 14 hores) fins al 25 de febrer.

El concurs comptarà amb 10 finalistes, que rebran un diploma d’agraïment per haver-hi participat, un guanyador i dos accèssits, que obtindran un obsequi. Per a escollir al o la guanyadora, es tindrà en consideració la creativitat, el tema tractat i l’originalitat del treball. El dibuix guanyador serà la imatge del cartell informatiu de les activitats del 8 de març de 2023.

La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, ressalta que “any rere any la comunitat educativa i les i els més joves s’impliquen en gran mesura en aquesta iniciativa que, a través de l’art, consciència i lluita contra la discriminació cap a les dones”.

Les bases del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’ es poden consultar a la pàgina web municipal.

Articles relacionats