27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Rècord d’abaixada dels casos actius de coronavirus a la Safor amb -30% en només tres dies

Per primera vegada en aquesta onada el 100% dels municipis de la Safor redueixen el nombre de casos actius de coronavirus, i es registra al conjunt dels municipis de la Safor la quantitat de 3.866 casos actius, la qual cosa fa que la incidència acumulada és de 2.248 casos per cada 100 mil habitants i s’equipara a la mitjana de la Comunitat, és a dir, la Safor està reduint la pandèmia en paràmetres més ràpids que la mateixa Comunitat.

Al gràfic següent es pot veure amb facilitat com  d’apresa s’està doblegant la corba de contagis, quasi de manera exponencial, de seguir amb aquesta tendència a final de febrer es podria retornar a dades de total control. 

Evolucio Pandemia 110222

La reducció del nombre de casos per municipis també ha aconseguit un nou récord, ja que al 100% dels municipis de la Safor s’han registrat menys casos en aquesta actualització.

Covid Safor Reduccio 110222

Cal destacar l’evolució positiva de Gandia que ja es troba per davall de la mitjana de la Safor i de la Comunitat Valenciana, també la millora de les altres dos ciutats amb més habitants com són Oliva i Tavernes.

Bellreguard, Xeraco, Miramar, Xeresa, Daimús i Piles també han destacat en la reducció dels casos actius de coronavirus.

Covid Safor 110222

Articles relacionats