14.1 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Tavernes convoca la cinquena edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’

• El dibuix guanyador serà la imatge del cartell anunciador del Dia Internacional de la Dona del 2022, i l’autor o autora rebrà un lector de llibres electrònics com a premi

• Els treballs es poden entregar en format DIN A4 en el departament de Serveis Socials de l’edifici del Braç Treballador fins al 26 de febrer

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha convocat la cinquena edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’, emmarcat dins de les iniciatives per a commemorar el Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març.

Dibuixant per la Igualtat 2021El concurs va dirigit a joves que cursen les etapes educatives d’ESO i FP bàsica en els centres educatius de Tavernes. Mitjançant l’art i el disseny, l’objectiu és sensibilitzar la joventut en matèria d’igualtat i afavorir l’expressió artística i la creativitat.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “el concurs és una activitat que implica els i les més joves en la lluita contra la discriminació cap a les dones, i a la vegada suposa un homenatge artístic a les dones que tant han lluitat per la igualtat de gènere”.

Els treballs s’entregaran en format DIN A4 en el departament de Serveis Socials de l’edifici del Braç Treballador fins al 26 de febrer (en horari de 9 a 14 hores i dilluns de vesprada de 16 a 18.30 hores). Els dibuixos hauran de dur al dors el nom i cognoms de l’autor o autora i el telèfon de contacte.

Tècnics d’Igualtat de l’Ajuntament i professionals de les arts plàstiques formaran el jurat que decidirà el guanyador o guanyadora, el nom del qual es coneixerà a principis del mes de març.

El dibuix guanyador serà la imatge del cartell anunciador del Dia Internacional de la Dona per a l’any 2022, i, a més, el seu autor o autora rebrà un lector de llibres electrònics. Les bases del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’ es poden consultar a la pàgina web municipal.

Articles relacionats