18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Tavernes convoca ajudes a l’activitat comercial en valencià

– Destinades a comerços, empreses, serveis, indústries i professionals locals que fomenten el valencià en l’àmbit comercial

– Les sol·licituds es poden presentar en el Registre General del consistori fins al 30 de setembre de 2021

 L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Promoció Lingüística, ha convocat les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial per a 2021.

Un any més, l’Ajuntament de Tavernes publica aquesta convocatòria d’ajudes a l’activitat econòmica local en valencià corresponents a 2021, que poden sol·licitar comerços, empreses, serveis, indústries i professionals de Tavernes de la Valldigna.

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2021, i s’han d’entregar en el Registre General de l’Ajuntament. Les ajudes comprenen rètols exteriors i interiors o de vehicles, creació de pàgines web, material d’embalatge, publicitat en cartells, fullets, tríptics, etc., però no material publicitari de regal o publicitat en publicacions i mitjans de comunicació.

Es concediran ajudes del 50 per cent en retolació i pàgines web (amb un màxim de 500 euros) i del 33 per cent per a publicitat i embalatge (amb un màxim de 300 euros), fins a esgotar la quantitat total consignada en la convocatòria d’ajudes (4.100 euros). Tindran prioritat les empreses que destaquen per la visibilitat i presència del valencià i les que no hagen obtingut ajuda els dos anys anteriors. Només pot concedir-se una ajuda per beneficiari i any, i s’ha de justificar la realització de l’activitat.

La regidora de Promoció Lingüística, Anna Bellver, ha destacat que amb aquestes ajudes “l’Ajuntament dona suport al comerç local per a fomentar i promoure l’ús del valencià en un sector molt proper a la població i imprescindible per a la normalització de la nostra llengua”.

Articles relacionats