18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Tavernes obrirà una segona convocatòria de les ajudes Parèntesi

– Se’n podran beneficiar perruqueries i locals de bellesa, papereries, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, moda, tèxtil, calçat, mobles, il·luminació, etc.

– Una vegada es resolga la primera convocatòria, es publicaran les bases i el termini de presentació de sol·licituds

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna prepara ja una segona convocatòria de les ajudes Parèntesi per a ampliar els sectors beneficiaris d’aquesta línia d’ajudes emmarcada en el Pla Resistir, a la qual s’han destinat un total de 400.982 euros en la primera convocatòria.

Una vegada es resolguen les sol·licituds presentades en la primera convocatòria, el consistori publicarà les bases i el termini de presentació de sol·licituds perquè sol·liciten les ajudes els autònoms i pimes de Tavernes, el CNAE-2009 dels quals estiga inclòs en l’ampliació.

Per exemple, aquesta segona convocatòria anirà destinada a perruqueries i locals de bellesa, papereries, impremtes, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, tèxtil, moda, calçat, mobles, il·luminació, etc.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha recordat que “en la primera convocatòria, les ajudes Parèntesi estaven destinades als sectors establits per la Generalitat Valenciana. En la segona, l’Ajuntament ampliarà els beneficiaris perquè la resta d’autònoms i empreses valleres greument afectades per la pandèmia puguen accedir també a aquestes ajudes”.

Les ajudes Parèntesi cobreixen les despeses d’activitat de treballadors autònoms i de microempreses amb un màxim de 10 treballadors amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Cal recordar que el termini de presentació de sol·licituds de la primera convocatòria estarà obert fins al 13 d’abril. Així, l’oficina d’atenció especialitzada del Departament de Foment Local també continua activa per a resoldre dubtes i oferir més informació respecte a la línia d’ajudes Parèntesi, mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) i el correu mailto:ajudesparentesis@tavernes.org 

Articles relacionats