20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Tavernes continua augmentant l’arbrat del poble i platja

– L’Ajuntament continua amb la plantació de nous arbres en el poble i la platja

– La plantació de nombrosos arbres permet incrementar els espais verds i les zones d’ombra en els carrers i parcs vallers

– En les últimes setmanes s’han plantat més de 50 arbres en els nuclis urbans de Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, està duent a terme un pla per a ampliar l’arbrat del poble i la platja amb la plantació de nombrosos arbres per tal d’incrementar els espais verds i les zones d’ombra en els carrers i parcs vallers.

Els operaris que gestionen el servei de conservació, neteja i manteniment d’espais enjardinats han plantat en les últimes setmanes més de 50 arbres en els nuclis urbans de Tavernes, alguns d’ells per a substituir arbres en mal estat. Entre les varietats plantades trobem el Nerium oleander (baladre), Ficus, Tipuana, Jacaranda, Brachychiton populneum (braquiquíton), Citrus aurantium (taronger amarg) i Bauhinia variegata (arbre orquídia).

A més, setmanes enrere, l’alumnat de l’especialitat de jardineria del taller ‘Millorem l’entorn de Tavernes IV’ també va participar en la plantació d’arbres, concretament en els parcs canins del municipi.

Articles relacionats