15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

 Tavernes compta amb un quart refugi per a gats

      

  • S’ha recuperat un nou contenidor de reciclatge per tal de controlar l’evolució de les colònies felines i mantindre net l’entorn de la zona nord de la platja
  • Les voluntàries de l’Associació Animalista de Tavernes han pintat el refugi i habilitat l’interior per a protegir els gats i garantir el seu benestar

 L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i l’Associació Animalista de Tavernes han instal·lat un quart refugi per a colònies felines en la zona nord de la platja. El contenidor de reciclatge s’ha recuperat pels operaris de la Brigada Municipal i les membres de l’associació s’han encarregat de pintar i condicionar l’interior del refugi per a protegir els gats i garantir el seu benestar.

Estos refugis compten amb xicotets forats per on accedeixen els gats i també amb una xicoteta porta per a poder deixar-los menjar i netejar l’interior del refugi.

Com els altres contenidors, es troba en un entorn rural de la zona nord de la platja, just darrere del cine Olimpo, apartada d’edificis i on hi ha localitzades algunes colònies felines, per tal de portar un control sobre la seua evolució.

La regidora de Benestar Animal i Sanitat, Mònica Palomares, ha remarcat que “som un municipi pioner en polítiques de protecció i cura dels animals que cristal·litzen amb accions com el quart refugi per a gats o les campanyes d’esterilització que duem a terme amb la inestimable col·laboració de les voluntàries de l’Associació Animalista”.

Articles relacionats