25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Constituït el Comité Electoral Comarcal dels Socialistes de la Safor-Valldigna

– Els Socialistes de la Safor-Valldigna nomenen el seu Comité Electoral Comarcal i marquen les línies d’actuació de cara a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques.

– Liduvina Gil: “Els Socialistes de la Safor-Valldigna estem treballant per a aconseguir el màxim d’alcaldies possibles i poder així desenvolupar les polítiques progressistes i socials que tanta falta fan. Per això presentarem llista en totes les poblacions de la comarca”.

La Comissió Executiva Comarcal dels Socialistes de la Safor-Valldigna, al costat de nombrosos alcaldes i portaveus municipals, s’ha reunit aquest dimarts per a analitzar la situació política comarcal i nomenar el Comité Electoral Comarcal.

Va començar la reunió amb la intervenció de Liduvina Gil, Secretària General comarcal, qui va exposar el seu informe i va analitzar al costat dels presents, la situació política actual i possibles actuacions a realitzar, recalcant que els objectius dels Socialistes de la Safor-Valldigna seran presentar llistes en tots els municipis de la comarca i tornar a ser el partit més secundat per la ciutadania.

Liduvina Gil: “Ara la prioritat per als alcaldes i alcaldesses socialistes és continuar treballant pels ciutadans. La gent necessita suport i hem demostrat que en moments difícils les polítiques progressistes d’ajuda a les famílies, empreses o millora de serveis públics donen millor resultat que les injustes retallades que va fer el Partit Popular en l’anterior crisi”.

La proposta de composició del Comité Electoral Comarcal per a les eleccions municipals i autonòmiques de maig de 2023, està composta per 27 persones de les diferents agrupacions socialistes de la comarca, que compten ja amb experiència per a aconseguir la finalitat de presentar les 31 candidatures de la Safor, per la qual cosa va rebre el suport unànime dels membres de l’executiva.

Articles relacionats