21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Tavernes reforça la vigilància rural per a evitar robatoris als camps vallers

– Els Guardes Rurals i la Policia Local han intensificat el control i la vigilància al camp des de l’inici de la campanya de la taronja

– Els treballs de prevenció es fan a tot el terme municipal durant les 24 hores del dia

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha reforçat la vigilància rural per a evitar robatoris als camps i horts del municipi des de l’inici de la campanya de la taronja. Tant els Guardes Rurals com la Policia Local han intensificat el control al voltant de les zones agràries de tot el terme municipal amb accions de prevenció durant les 24 hores del dia.

Els agents de vigilància rural i agrària han augmentat el control diari i la presència dissuasiva gràcies al nou vehicle tot terreny adquirit fa unes setmanes i estan en constant contacte amb els llauradors i llauradores, mentre que la Policia Local ha intensificat la vigilància en els camins rurals, especialment de nit.

El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha destacat “la col·laboració entre els agents de vigilància rural i la Policia Local per a dissuadir possibles robatoris i tindre un control exhaustiu del camp valler durant els mesos més forts de la campanya de la taronja”.

Articles relacionats