22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Tavernes compta amb un nou refugi per a gats en la platja

 

– S’ha habilitat un altre contenidor retirat amb la finalitat de controlar l’evolució de les colònies felines i mantindre net l’entorn de la Torre de Guaita

–  Les voluntàries de l’Associació Animalista de Tavernes s’han encarregat de pintar el refugi i habilitar l’interior per a protegir els gats i garantir el seu benestar

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, en col·laboració amb l’Associació Animalista de Tavernes, ha instal·lat un tercer refugi per a gats, aquest concretament per a les colònies felines de la platja. El contenidor, cedit per l’empresa de neteja SAV Agricultores de la Vega, s’ha condicionat pels operaris de la Brigada Municipal, i les membres de l’associació s’han encarregat de pintar l’exterior del refugi.

Aquests refugis compten amb xicotets forats per on accedeixen els gats i també amb una xicoteta porta per a poder deixar-los menjar i netejar l’interior del refugi.

Com els altres contenidors, es troba en una zona verda en l’entorn de la Torre de Guaita, apartada d’edificis i on hi ha localitzades algunes colònies felines, per tal de portar un control sobre la seua evolució. Les voluntàries de l’Associació Animalista s’han encarregat de decorar el refugi i habilitar el seu interior per a protegir els gats i garantir el seu benestar.

Tavernes compta amb un nou refugi per a gats en la platjaL’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Benestar Animal i Sanitat, Mònica Palomares, han visitat el nou refugi per a gats juntament amb algunes membres de l’Associació Animalista, a les quals han felicitat pel treball desinteressat que fan diàriament per a garantir el benestar dels animals.

Articles relacionats