17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Compromís participa en la concentració de suport a Joan Cogollos

S’ha celebrat aquest matí davant els Jutjats de Gandia, mentre a l’interior tenia lloc la vista contra l’activista de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques de la Safor-Valldigna, qui s’enfronta a una pena d’un any i mig de presó, acusat de forma injusta d’atemptar contra l’autoritat mentre participava en una acció pacífica per tal d’aturar un desnonament fa 3 anys a Oliva.

La defensa ha presentat proves que demostren d’una forma contundent la innocència de Cogollos.

En representació de Compromís hi ha acudit la diputada a les Corts per la Safor-Valldigna, Nathalie Torres, acompanyada de càrrecs públics i militants de Gandia i la Safor-Valldigna.

Concentracio Joan Cogollos
“Per a nosaltres s’està cometent una injustícia gran amb una persona, que s’ha distingit al llarg de la seua vida per acompanyar les persones més vulnerables… Per això volem estar al costat de Joan, de la PAH Safor-Valldigna i de les persones que, per desgràcia, encara es troben en situació indesitjable… Com ha recordat en moltes ocasions Joan, totes les persones tenen dret a un habitatge digne”.

Compromís d’aquesta manera vol mostrar la seua admiració per la tasca que realitzen les plataformes contra els desnonaments en general i la PAH de la Safor-Valldigna en particular, per tal d’ajudar a moltíssimes famílies que perden diàriament les seues vivendes, que són expulsades de les seues llars.

També hn volgut destacar la trajectòria encomiable de Joan Cogollos en aquests i altres moviments cívics del País Valencià. Un recorregut més que destacat que no mereix ser qüestionat per unes acusacions que res tenen a veure amb el tarannà pacífic de Cogollos i la PAH Safor-Valldigna.

Articles relacionats