12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Tavernes comença les obres de reparació del mur de defensa

  • L’Ajuntament repara els clavills del mur de defensa
  • Les profundes arrels dels arbres del voltant havien provocat l’aparició de clavills en la paret del mur de defensa, en la zona del carrer Castellets

  • La reparació amb morter es reforçarà amb barres de vidre de grafé d’alta resistència i no oxidables

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat els treballs de reparació dels clavills sorgits en el mur de defensa, concretament a la zona del carrer Castellets, a causa de les profundes i fortes arrels dels arbres del voltant.

Per a reforçar la seguretat i efectivitat de la reparació dels clavills, s’utilitzen barres de fibra de vidre de grafé, d’alta resistència i no oxidables, que seran fixades amb resina d’anclatge. Posteriorment, els clavills es tancaran amb morter i es col·locarà el mateix material a la part posterior del mur mitjançant tubs d’injecció.

Amb la finalitat de fer una reparació efectiva i evitar nous clavills en el mur, s’han hagut de talar dos dels arbres adjacents a la paret del mur degut a la profunditat de les seues arrels.

L’actuació contempla també la reparació d’un xicotet forat en la part interna del mur de defensa, just a l’altura de l’institut IES Jaume II el Just, per a evitar filtracions de l’aigua de pluja.

 

Articles relacionats