9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Tavernes celebra ‘En veu de Dona’ un acte amb poesia, humor i música

– Tindrà lloc el dissabte 28 d’agost a partir de les 20.30 hores en el parc del Llac de la Goleta

– Es presentaran els poemaris ‘Versos de colores’, de Maria Isabel Fernández López, i ‘Poemas de amor sin armarios’, de María José Cumplido, amb lectura de versos per part del Club de Lectura de la Biblioteca de Tavernes

– Completen la programació el monòleg ‘Sobrevivint a l’adolestrenta’ de Rocío Ladrón de Guevara i Pilu Fontán (22 hores), i el concert de la cantautora d’Almenara, Eva Gómez (23.15 hores)

– Les inscripcions es faran al telèfon 96 282 11 42 aquest dimecres 25 i dijous 26 d’agost (en horari de 10 a 14 hores)

La Regidoria d’Igualtat i Dona ha organitzat per al pròxim dissabte 28 d’agost una jornada ‘En veu de Dona’, que girarà al voltant de la literatura, l’humor i la música protagonitzada per destacades dones. El parc del Llac de la Goleta de la platja de Tavernes serà l’epicentre d’aquesta jornada que retrà un xicotet homenatge a les dones i al seu treball artístic.

Els actes començaran a les 20.30 hores, amb la presentació de dos poemaris escrits per una parella que narra els seus sentiments i vivències: ‘Versos de colores’, de Maria Isabel Fernández López, i ‘Poemas de amor sin armarios’, de María José Cumplido. El Club de Lectura de la Biblioteca de Tavernes serà l’encarregat de fer la lectura d’alguns dels seus versos.

A continuació, a les 22 hores, el públic assistent podrà gaudir del monòleg ‘Sobrevivint a l’adolestrenta’ de Rocío Ladrón de Guevara i Pilu Fontán, dos magnífiques actrius del panorama humorístic i que gaudeixen, cadascuna a la seua manera, de sobreviure a la temuda trentena.

Per últim, la cantautora d’Almenara, Eva Gómez, presentarà el seu últim treball ‘El cel i les formes del vent’ amb un màgic concert que donarà inici a les 23.15 hores. En l’actuació estarà acompanyada per Laura Miñarro a la corda i a la veu, i per Manel Chust a la percussió.

Les inscripcions per a assistir-hi a la programació de la jornada ‘En veu de Dona’ es faran al telèfon 96 282 11 42 aquest dimecres 25 i dijous 26 d’agost (en horari de 10 a 14 hores).

Durant l’acte, hi haurà en el recinte un punt violeta amb la col·laboració de la Fundació Alanna, dins de la campanya de prevenció i conscienciació ‘Fes una ventada a les desigualtats’.

La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “hem preparat una programació per a reivindicar el talent femení i donar veu a grans artistes femenines, que ens faran gaudir durant tota la nit de la literatura, l’humor i la música”.

Articles relacionats