16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Programació Falles de Gandia

– Gandia en Falles: Falleres i fallers, TORNEM!!

La primera setmana de setembre gaudirem dels dies de falles que la Covid-19 ens va llevar. No seran les falles que tots coneguem, però amb elles tancarem un any per poder ressorgir i tornar a començar en més força.

Els dies fallers seran de l’1 al 5 de setembre; i la programació serà la següent:

El dimecres, 1 de setembre, tindrà lloc la Crida 2.0. Les Falleres Majors de la ciutat i l’alcalde Jose Manuel Prieto dedicaran unes paraules des del balcó de la Casa de Cultura Marqués González de Quirós. Es podrà veure a través de TeleSafor o en streaming pel Facebook de Falles de Gandia.

El dijous, 2 de setembre, serà la Plantà Oficial dels monuments 20-21.

El divendres, 3 de setembre, es farà el lliurament de premis en la Casa de Cultura Marqués González de Quirós. Serà un acte tancat al públic, per la qual cosa, es podrà veure en directe a la televisió.

El dissabte, 4 de setembre, es realitzarà l’ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats. Les falles, com és habitual, faran una cercavila fins a arribar a la Plaça Major i poder ofrenar a la verge. La plaça estarà tancada al públic per evitar aglomeracions.

El diumenge, 5 de setembre, tancarem la setmana fallera amb la processó de Sant Josep. Les comissions gandianes i de Benirredrà faran la cercavila des de la plaça de Sant Josep. Posteriorment, es realitzarà la Cremà de tots els monuments.

Des de la federació de Falles de Gandia, han assenyalat “demanem a totes les persones que eviten aglomeracions, que complisquen les normes sanitàries i respecten als altres. Els fallers i falleres hem demostrat que sabem esperar i ser responsables. Continuem així!!”

Articles relacionats