20.7 C
Gandia
Dilluns, 20 març, 2023

Tavernes canvia la ubicació de la Fira de Sant Jaume

– Enguany, per les circumstàncies que tenim amb la nova normalitat, traslladem la Fira de Sant Jaume al Llac de la Goleta.

– S’ha estudiat el perímetre per tal de calcular els m² del recinte.

– Serà un recinte amb aforament controlat i registre d’entrada on hi haurà distintes marques a terra indicant les distàncies.

– L’entrada al cinema, que es realitzarà divendres i dissabte, es situarà a l’interior del recinte de la fira, de manera independent.

Per tal de garantir les mesures de seguretat sanitària, L’Ajuntament de Tavernes ha canviat la ubicació de la Fira de Sant Jaume al Llac de la Goleta. Aquesta ubicació permet un millor control del distanciament i de l’aforament a la Fira. 

D’altra banda els visitants tindran en compte l’aplicació de les següents mesures:

– A l’entrada del recinte hi haurà un control d’accés on es prendrà la temperatura i s’anotarà el nom i telèfon de contacte per unitat de convivència o familiar.

– És obligatòria la higiene de mans a l’entrada del recinte on es facilitarà el gel hidroalcohòlic.

– És obligatori l’ús de la mascareta.

– Tots els menors de 12 ANYS han d’anar acompanyats d’un major adult responsable.

– La higiene freqüent de les mans és la mesura principal de prevenció i control de la infecció.

-Tapar-se el nas i la boca amb un mocador per a tossir o esternudar i després tirar el mocador a la paperera. Si no tenim paper, utilitzar la part interna del colze per a no contaminar les mans.

– S’ha de mantindre la distància social.

– NO podrà accedir al recinte cap persona que estiga en aïllament domiciliari per tindre diagnòstic de COVID-19 o algun dels símptomes compatibles amb la COVID-19.

Des de l’Ajuntament han assenyalat “Preguem que facen cas de les indicacions i recomanacions del personal encarregat del bon funcionament de la fira, pel bé de totes i tots”.

Articles relacionats