10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Miramar contracta 27 persones del municipi que estaven a l’atur

– L’Ajuntament de Miramar ha contractat en total a 27 persones aturades del municipi

Aquestes contractacions suposen la incorporació de cinc treballadors, durant dos mesos, gràcies a la subvenció de 10.000 euros, concedida pel Ministeri de Treball. Cal recordar que el procés de contractació comença amb l’elaboració d’un llistat de treballadors al SERVEF. A continuació es forma una comissió amb representants dels sindicats i un tècnic municipal. Que va ser la que selecciona als treballadors en funció de l’antiguitat en l’atur, la tinència de familiars a càrrec o si reben algun tipus de prestació.

A més, 16 persones s’han incorporat a treballar en el marc del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Safor (Pactsafor). Aquests contractes, finançats a través de fons propis, es porten a terme seguint els criteris i barems establits en el Pactsafor.

Per a aquest estiu també s’han contractat 4 informadors turístics i 2 informadors sociosanitaris. Treballadors que donen suport a la feina de l’Oficina de Turisme i s’encarreguen de les tasques d’informació de les mesures de seguretat davant la COVID-19.

L’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró ha assenyalat que “Durant tot l’any l’Ajuntament de Miramar demana subvencions alhora que fa un gran esforç econòmic per poder oferir treball a la gent aturada del municipi. Unes competències que no són municipals però que pensem necessàries per a ajudar als nostres veïns i veïnes”.

Fotografia Ajuntament de Miramar

Articles relacionats