13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Tavernes avança part de la programació de les Festes Majors

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tavernes ha avançat part del programa de festes, que es celebraran entre el 8 i el 17 de setembre. Ho ha fet este diumenge 20 d’agost a través de la web municipal. En eixe avanç, sense bous, es concentren la major part dels actes els dos caps de setmana, mentre que la programació es relaxa de dilluns a dijous. Algunes de les activitats programades per al primer cap de setmana són divendres 8 de setembre a les 18.00 h la cursa de categories inferiors i el 3×3 de bàsquet. A les 20.00 h música amb el Festival de Corals i un concert del grup local No Name. I per acabar amb força el primer dia de festes locals, el concert d’Aantonio Orozco amb la seua gira Destino.

Dissabte 9 de setembre a les 09.00 h començarà la 13a edició del Concurs de Xarangues a la plaça Major; i l C/ Nou s’ha preparat la festa Remember 90’s Loves, amb DJs, paella i molt d’ambient fins a les 23.00 h.

A les 14.00 h es dispararà la mascletada. A les 16.30 h de la vesprada es realitzarà la cursa ciclista Memorial David Cano. A les 21.00 h tindrà lloc la Processó de la Baicxada del Santíssim Crist de la Sang, i a les 23.00 h el 40é Festival de Balls Populars a la plaça Major. A les 00.00 h actuarà el grup de jazz Gatos REvoltosos Gypsy Quartet a la plaça de l’Església, i a les 01.00 h al passeig de Lepanto hi haurà festa amb Santi Bertomen DJ.

Diumenge 10 a les 10.30 h es celebrarà la cercavila amb xirimiters pels carrers engalanats. A partir de les 11.00 h, 3a Gimcana BTT i jocs per als menuts al passeig del País Valencià. A les 18.00 h, tindrà lloc el triatló infantil, i per acabar el diumenge, 16é Festival de Bandes de Música a les 20.00 h a la plaça Major.

A partir del dijous 14, entre d’altres activitats, hi haurà jocs per als més menuts, la paella gegant per a la gent gran, l’ofrena a la Mare de Déu de Lourdes i la festa de disfresses infantils amb La Pop. Petita Orquestra Peiotaire. I per acabar la nit, música per a totes les edats amb la sarsuela Los Gavilanes, orquestra La Fiesta i macrodiscomòbil amb festa Sansarum.

Divendres 15, 2n Super Grand Prix, obertura de portes de la Fira Gastronòmica que estarà fins al diumenge dia 17. Sopar Popular de la Nit de les Paelles i, finalment, actuació de l’orquestra Matrix amb la veu d’Elena Grau.

El matí de dissabte 16 es podrà gaudir del Supertobogan Aquàtic i del vermut musical amb l’actuació del grup local Peerrakos. De vesprada, musical Peter Panj, la batalla final, i a la nit, Ball de Disfresses amb l’actuació de l’orquestra Mónaco i macrodiscomòbil.

Diumenge 17, matí de tallers i actuacions musicals per als més menuts. A les 12.30 h, entrega de premis del concurs de disfresses i carrers engalanats. A les  13.30 h actuació de Pau Alabajos. I ja per acabar les festes, a les 20.30 h processó de la Pujada del Santíssim Crist de la Sang. A les 22.30 h a la plaça Major, l’espectacle musical A todo tren, i com a comiat de les Festes Majors 2017, castell de foc a les 00.30 h.

Articles relacionats