Tavernes serà durant tres dies l’epicentre de la música indie-rock amb el Mediterrània Festival

La platja de Tavernes de la Valldigna serà l’ «epicentre» del indie-rock nacional amb la primera edició del Mediterrània Festival, que comptarà amb «el millor» d’aquest estil musical, amb artistes com Izal, Dorian, Beret o La M.O.D.A., i per al qual ja s’ha iniciat el muntatge de les instal·lacions.
Per a aquesta primera edició, que se celebrarà del 23 al 25 d’agost, el festival comptarà amb un escenari principal i una gran carpa amb escenari i cabina DJ, per on també passaran grans artistes i influencers, a més d’una gran zona gastronòmica amb varietat de Food Truks, segons han informat els organitzadors en un comunicat.
El cartell estarà format per «el millor» de l’indie-rock nacional, amb Izal, Dorian, Sidonie, Beret, La M.O.D.A., La Habitación Roja, Rulo i la Contrabanda, Varry Brava, Carmen Boza, RufusT. Firefly, Despistaos, Dineros, Juancho Marquès, Nikone, Sexy Zebras, Bombai, El Niño de la Hipoteca, The Tripletz, Space Elephants, Brisa Fenoy, Ñekü, Nixon, Lara Taylor & Mystic Dj, Lorena Castell Dj Set, Bitches Deejays, Embusteros, Jorge Leon, Plan B i una «gran selecció» de Dj’s.
El recinte de Mediterrània Festival se situarà en la Platja de Tavernes de la Valldigna, en una gran esplanada amb gespa que es troba en «perfecte estat» per a rebre als més de 7.000 festivalers que han comprat ja la seua entrada. A més està a tan sol 100 metres de la platja, el quie li dóna un «gran valor afegit» en poder gaudir de la millor música en directe i de diferents activitats al costat del mar.
El recinte disposa d’una gran zona d’acampada amb capacitat per a 5.000 persones, amb «valor afegit i únic» per les activitats i concerts exclusius, i que es troba al costat del propi recinte pel que és una «gran comoditat» per als festivalers el poder accedir directament des d’aquesta al recinte de concerts.
Els horaris d’obertura seran tots els dies a les 17.00 hores i tancament a les 05.30. Les entrades anticipades estan a la venda a través de la pròpia web del festival, tant els abonaments per als tres dies com les entrades de dia, i també es podran adquirir en les taquilles del recinte.

Et Pot Interessar