Tavernes adequa la senda entre el Clot de la Font i el Castell de Marinyén

• La Regidoria de Medi Ambient porta a terme les actuacions d’aclarida i desbrossament mitjançant el programa de subvencions que desenvolupa l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València i amb la col·laboració del Centre Excursionista

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha iniciat els treballs d’adequació, aclarida i desbrossament de la vegetació en la senda que va des del Clot de la Font fins al Castell de Marinyén per tal de millorar l’accés del camí i previndre incendis forestals.

Les actuacions es porten a terme mitjançant el programa de subvencions que desenvolupa l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València en matèria de gestió forestal sostenible i prevenció d’incendis, concretament amb l’ajuda concedida el 2020, amb la finalitat de conservar el patrimoni natural valencià.

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna està col·laborant en l’execució dels treballs, els quals han estat supervisats per un tècnic de Divalterra.

La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, destaca que “amb el suport de la Diputació de València podem dur a terme accions d’adequació encaminades a la conservació i millora de les sendes, camins i muntanyes de Tavernes”.

Et Pot Interessar