15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Dièsel Injecció se suma al projecte empreses “Amb Cor” de Càritas Gandia

• L’empresa dedicada a la reparació i manteniment de vehicles i situada a Palma de Gandia, col·laborarà com a Empresa Amb Cor durant 2021 amb el manteniment dels dos vehicles de Càritas Gandia sense cap cost per a l’entitat social

El programa Empreses i Entitats Amb Cor de Càritas Gandia continua ampliant la seua xarxa a la comarca. L’empresa Dièsel Injecció SL, situada a Palma de Gandia, ha signat el conveni de col·laboració amb l’entitat social per a realitzar el manteniment dels dos vehicles de Càritas Gandia, sense cap cost per a l’entitat. Aquests vehicles són els que Càritas utilitza per a la recollida de donacions i el repartiment d’aliments, així com el trasllat de les persones sense llar (en cas de ser necessari) a l’hospital, o realitzar amb ells activitats d’oci.

Diesel Injeccio se suma al projecte empreses Amb Cor de Caritas Gandia 1Pilar Reina, administradora única de Dièsel Injecció SL ha assenyalat: “volem col·laborar amb Càritas oferint el manteniment de les seues furgonetes. Ens sembla interessant la labor que realitza Càritas en el nostre àmbit, on l’entitat s’ha fet un nom i ens va semblar molt interessant el programa d’Empreses Amb Cor”.

Per part seua, el director de Càritas Gandia, Francisco Carrió, acompanyat del subdirector, Enrique Orihuel, explica: “des de Càritas, trobar una empresa com a Dièsel Injecció SL, que repare i mantinga les furgonetes ens permet estalviar amb tot el treball que tenim i el servei que oferim des de l’entitat”.

Dièsel *Injecció S.L. pertany a la xarxa de tallers Bosch Car Service i Bosch Dièsel Center amb homologació Q1 de qualitat. Es tracta d’una empresa familiar fundada a Palma de Gandía en 2005 encara que compta amb més de 30 anys d’experiència en el diagnòstic i reparació d’equips d’injecció dièsel, ja que originàriament van ser pioners creant el seu primer taller a Gandia, especialista en dièsel, en 1972, sent l’únic taller de la zona que desenvolupava aquesta activitat.

Després de més de trenta anys de treball es decideix apostar per la inversió en tecnologia capdavantera amb la finalitat d’incorporar equips per a adaptar-se a les noves necessitats del mercat i créixer com a organització. Per a això, en 2005 es van traslladar al Polígon Industrial de Palma de Gandía on van adquirir una nau de més de 1000 m² que va permetre incorporar la línia Bosch Car Service de mecànica general.

Articles relacionats