14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Tavernes actualitza el pagament del servei d’aparcament 

 

• Els usuaris del pàrquing del passeig del País Valencià tenen ara la comoditat de pagar l’estacionament amb targeta mitjançant el terminal de punt de venda (TPV)

• El regidor de Serveis Públics, José Enrique Cuñat, ha anunciat que es tracta d’una millora significativa, que dona resposta a la realitat dels usuaris de l’aparcament, que fins ara no podien pagar amb targeta

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha modernitzat el servei d’aparcament en el pàrquing del passeig del País Valencià amb la introducció del pagament amb targeta. A partir d’ara, els usuaris que utilitzen esta instal·lació municipal tindran la comoditat de pagar l’estacionament amb targeta mitjançant el terminal de punt de venda (TPV), de manera que el procés de pagament serà més fàcil i eficient.

És la primera vegada que l’aparcament municipal implementa el pagament amb targeta, que és una opció moderna i còmoda per als usuaris, ja que no serà menester portar efectiu o buscar monedes per a pagar l’estacionament, de manera que les noves tecnologies han arribat ja al pàrquing. També podran pagar amb el telèfon mòbil.

Una resposta a la demanda de la ciutadania impulsada per la Regidoria d’Innovació i Noves Tecnologies i a càrrec de la Regidoria de Serveis Públics, que ha fet possible la instal·lació del TPV. Una aposta que és part del compromís de millorar els serveis municipals per a fer-los més eficients i moderns.

El regidor de Serveis Públics, José Enrique Cuñat, ha anunciat que es tracta d’una millora significativa que respon a la realitat dels usuaris que fins ara no podien utilitzar este mètode de pagament. “Una opció còmoda que cobreix la demanda, sobretot de la gent jove que gasta el pàrquing i que ara no farà falta que porten monedes. Ens adaptem a les noves tecnologies per a un millor funcionament de tots els serveis municipals”, ha afegit José Enrique Cuñat. A més, el regidor ha recordat que els preus d’este aparcament són molt barats i només per un euro hi poden estacionar el vehicle fins a 3 hores.

També a la Casa de la Cultura

També les noves tecnologies s’han implantat estos dies a la Casa de la Cultura per a poder pagar amb targeta. Des del cap de setmana passat, els espectadors ja poden fer ús d’un altre TPV per a comprar les entrades dels espectacles. A poc a poc, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna està aplicant la innovació als serveis municipals i, d’ací a poc, s’incorporaran novetats en altres departaments del consistori.

Articles relacionats