12.9 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Lydia Morant, regidora delegada de Seguretat és la representant de Gandia del Consorci Provincial de Bombers

Esta setmana s’ha celebrat l’Assemblea constitutiva del Consorci Provincial de Bombers de la qual Gandia forma part i que esta legislatura comptarà amb la regidora delegada de Seguretat, Lydia Morant, com a representant.

El Consorci Provincial de Bombers de València és un organisme públic, on la missió del qual és la prevenció i extinció d’incendis així com les tasques de salvament a la província de València. En els seus vint-i-cinc anys de trajectòria, el Consorci s’ha consolidat com un dels serveis d’emergències més importants d’Espanya.

També aquesta setmana, l’edil va visitar les instal·lacions del parc de bombers de Gandia situat en el polígon Alcodar on va mantindre una trobada amb el seu representant per a conéixer quines necessitats té el Consorci a Gandia així com conéixer les obres de millora i ampliació de les instal·lacions que s’estan duent a terme durant aquestes setmanes.

Foto 1

“La corporació i el govern estaran sempre del costat del cos de bombers del parc de Gandia i seguirem en contacte amb ells per a conéixer les seues necessitats i poder reivindicar-les en el fòrum que suposa l’Assemblea” ha finalitzat l’edil.

Articles relacionats