24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

TALLER LITERARI PER A ADULTS A L’ALQUERIA DE LA COMTESSA

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha programat un taller literari per a adults, que el portarà a terme per Almudena Francés, el 10 de maig a les 17.30 h al Centre Social. 

El taller es diu “Café tocat de lletres” i consisteix a parar, escoltar i contar històries en un espai acollidor amb olor de café i llibres.

Almudena comença contant contes de tradició oral i algun literari, que ha recollit a altres persones. La gent se sent interpel·lada per les situacions que es conten i tirant de la memòria conten les seues pròpies vivències o succeïts.

“En aquest taller ens interessen les històries menudes, les que han passat en l’àmbit més domèstic i reproductiu. Aquelles que no s’han contat per no ser importants, per no ser dignes del diari. Amb totes elles fem la nostra història. Darrere d’un conte un altre i, com si li férem glopets a un café, anirem assaborint històries que ens poden semblar properes, algunes vegades, i llunyanes altres, però que sempre ens faran pensar i ens animaran a llegir un llibre.”, ha afirmat Almudena Francés.

Articles relacionats