22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Tadej Pogacar, guanyador del Tour, entrenará a la Safor i a la Marina

Aquest pròxim dimecres 5 de gener aterra tot l’equip del bicampió del Tour de França, Tadej Pogacar a la urbanització La Sella on l’equip àrab del UAE ocuparà tot l’hotel.

Tadej Pojakar Tour Safor

Al costat del guanyador del Tour, Pogacar, estaran el corredor Xàbia, Juan Ayuso, i el balear, Marc Soler, pedalejant durant 10 dies per les comarques de la Marina i La Safor per a preparar l’imminent inici de la temporada que s’iniciarà el 23 de gener amb la clàssica de la Comunitat Valenciana.

Aquest hotel de recent construcció és tot un centre esportiu únic en la península, ja que tenen a les seues habitacions a més d’una sala que compta amb tractament d’hipòxia o siga poder entrenar o dormir a 2.000 metres d’altura per exemple. A més té un gimnàs com una piscina climatitzada per a esportistes d’alt rendiment.

L’equip UAE Emirates, on hi ha una gran representació d’espanyols pel fet que el director és Josean Matxin, ocuparà el complex al 100%, ja que és molt possible que estiga tancat i barrat com ha fet l’equip ciclista d’ÈolKometa a Oliva a causa del coronavirus, a pesar que a la vesprada facen alguns passejos per les poblacions limítrofes.

Un auxiliar de l’equip Kometa comentava recentment que si ocorre el mateix aquesta pròxima temporada que els xiquets no poden acostar-se als autobusos per a veure els seus ídols, i serà una gran decepció, ja que tant els corredors com els xiquets gaudeixen d’aquests moments tan bonics.

Articles relacionats