15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

S’investiga a Miramar la presumpta mort d’una dona presumptament per violència masclista

 

– El marit va espentar a la seua dona, la Guàrdia Civil està al càrrec de la investigació, no es descarta la possibilitat que es tractara d’un cas de violència masclista

– L’home va eixir al carrer espantat i a un repartidor de pizza que estava en aquell moment li va contar el que hi havia passat

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació, per a determinar si la mort de la dona es va produir a conseqüència d’un accident o es tracta d’un cas de violència masclista. El succés va ocórrer entre les 22.30 i les 23 hores d’ahir dissabte.

Es tracta d’un matrimoni major, en concret la dona és d’uns 80 anys, segons els relats del succés la mort s’ha produït al colpejar-se contra el sòl després de ser espentada pel seu marit en la seua casa que es troba a Miramar.

Segons fonts consultades, el matrimoni amb mobilitat reduïda, van iniciar una discussió i durant aquesta l’home va espentar a la seua esposa, segons va manifestar ell posteriorment, al caure es va colpejar i va morir.

DAVANT LA VIOLÈNCIA MASCLISTA #NoMiresCapaUnAltreCostat

📞016: Telèfon gratuït d’atenció a la víctima de la violència de gènere. No deixa rastre a la factura, però  cal esborrar-lo del llistat de telefonades.

📞 112: Telèfon d’Emergències.

Articles relacionats