16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

SPAMA SAFOR serà l’encarregada de la gestió dels animals de companyia abandonats o perduts a Miramar

– L’Ajuntament de Miramar signa un conveni amb SPAMA, per a la gestió dels animals abandonats

L’Ajuntament de Miramar ha signat un conveni amb SPAMA SAFOR, la protectora d’animals de Gandia, per a recollir i donar atenció als animals de companyia abandonats en la via pública o perduts a Miramar.

Amb aquest nou conveni el Consistori pretén enfortir un servei municipal important, tant per als responsables d’animals com també, per a la resta de veïns i veïnes de la localitat. Aquest conveni també preveu que SPAMA es farà càrrec de la gestió de les colònies felines.

Els animals aporten molts beneficis als humans, no obstant això, també són un focus de problemes quan la gestió de la seua integració és fa de forma irresponsable i desordenada. L’Ajuntament de Miramar ha firmat aquest servei amb SPAMA amb l’objectiu d’eliminar aquesta problemàtica i aconseguir una convivència basada en el respecte i la integració dels animals en el nostre entorn”, assegura Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.

Amb tot, aquest conveni és una manera de protegir i assegurar el benestar dels animals abandonats, així com poder donar-los una segona oportunitat a través de la protectora”, recalca l’alcaldessa. De la mateixa manera, l’Ajuntament ha iniciat les gestions per a posar en marxa diverses colònies felines al municipi per evitar la reproducció incontrolada dels gats al carrer, així com “evitar la transmissió de possibles malalties que poden patir els animals”, conclou Peiró.

Articles relacionats