18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Sonia Prats, del CC El Garbí, subcampiona d’Espanya promeses

IMG 7182

El Club de Córrer el Garbí ha estat present el cap de setmana en la Trobada Internacional Juvenil que es va celebrar a Àvila (l’equip gandià a la imatge inferior). Rubén Mayor va competir en pes amb un llançament de 17,75 metres, la qual cosa li va atorgar el primer lloc, seguit per Marc Maestre el llançament del qual va ser de 16,75 metres, i Víctor Faus també va aconseguir el primer lloc en disc amb un llançament de 57,94 metres. Juntament amb ells van viatjar també com a entrenadors oficials de la trobada els tècnics del Club de Córrer el Garbí encara que vestint en equipatge de la selecció, JuanviEscolano i Toni Puig.

A Torrent es va disputar aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya Promesa, i fins a allí va viatjar Aitor Escamilla, qui va participar en javelina i va millorar la seua pròpia marca personal, situant-la en 63,12 metres, la qual cosa li va donar un setè lloc en el campionat. Judit Prats es va situar en un segon lloc en pes amb un llançament de 13,95 metres, Javier Escrivà també en pes va quedar vuitè amb una marca de 14,04 metres, Ainhoa Martínez, que va participar amb el CA Manresa encara que entrena a Gandia va competir en disc quedant quarta amb una marca de 42,20 metres i Marina Consesa, també en disc va llançar 36,39 metres i va quedar en sisè lloc, i Daniel Mayor va competir en llançament de martell i va quedar setè amb un llançament de 52,95 metres, millorant la seua pròpia marca.

D’altra banda, a Múrcia es va disputar el Campionat d’Espanya Cadet amb Héctor Més en salt de longitud on va quedar novè amb una marca de 6,16 metres, i Javier Catalá va competir en 300 metres llisos aconseguint una marca de 39,31.

Articles relacionats