20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Solvència, solidesa i pegada de líder en una nova victòria del Gandia CF

– L’equip visitava el Camilo Cano per a enfrontar-se al filial del CF La Nucia que arribava al partit després de set partits sense perdre.

La trobada començava amb els dos equips tantejant a l’adversari perquè amb dos sabien que era partit clau per a les seues aspiracions i això dos i es va notar en els primers instants.

Els Gandia CF va fer gala de la solidesa defensiva que el caracteritza, van dominar el partit seu antull. El filial no trobava espais per a crear perill al porter del Gandia CF, Pablo.

El Gandia CF a poc a poc van anar aproximant-se a la meta contrària i a les acaballes del primer temps arribaven les dues ocasions més clares, una cabotada de Pere Marco i un gran tret de Guerrero des de fora de l’àrea que pegava en el pal.

A la represa de la segona part Pablo Coronado va patir una lesió que el va obligar a retirar-se del camp.

En el minut 63, després d’un gran servei de corner de Salva Martí, Víctor arribava a rematar, on el porter local va traure una gran mà, però la pilota morta, i Mallol arribava per a enviar la pilota al fons de les malles.

Amb aquest punt, l’equip va demostrar la seua solvència, fusta de líder, i comença a dominar molt més. La Nucia B va notar el gol en contra i comença a fallar moltes més pilotes en l’eixida i van arribar més oportunitats per al Gandia. Tant és així, que Álvaro, Francesc i Ximo, van poder augmentar la renda.

Al final tres punts més, un bon partit molt solid i resolutiu, el Gandia ja suma 55 punts, líders i més prop de l’objectiu.

Articles relacionats