23.9 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

Brillant temporada de l’equip Infantil de voleibol Veles e Vents Decorgandia

– El Veles e Vents Decorgandia va fer el millor voleibol de la temporada però va ser superat per uns dels millors equips d’Espanya el Sant Joan d’Alacant

El Primer partit de quarts de final es va disputar el dissabte 2 d’Abril en la pista Paola Martínez del CEIP Joan XXIII, del Grau de Gandia, l’equip local s’enfrontava a l’equip líder i invicte del potent grup sud de la preferent valenciana, es presentava com a clar favorit.

Les alacantines van sumar el primer i segon set amb més dificultats de les que a priori podien pensar, en el tercer set l’entrenador visitant va intentar donar oportunitat a un parell de jugadors de la banqueta. Un intent aquest que li va costar perdre el tercer set (el Sant Joan, només havia perdut dos sets en tot l’any).

Al final en el quart, amb tota l’artillera en lliça el Sant Joan va poder amb unes jugadores locals que continuaven lluitant i donant el seu millor nivell de l’any.

Després d’aquest 1-3, l’eliminatòria es trasllada a terres alacantines per a disputar la volta dels quarts de final de la categoria infantil de la Comunitat Valenciana.

El partit es va iniciar amb un joc de grandíssim nivell per part local davant el qual les jugadores del Grau de Gandia poc van poder fer (25-9).

El segon, que podia donar el passe a la final a les alacantines, va ser un regal per al públic assistent, va ser un set molt intens on l’equip grauer va desplegar el seu millor joc de tota la temporada per a arribar a estar davant en el marcador (23-22); malgrat això no van poder emportar-se el set veient com el passe a la final se’ls escapava.

Finalment una derrota per 3-0, en el camp d’un dels millors equips d’Espanya i un digníssim final de temporada per a unes xiques que acabaran l’any entre el 5 i 8 de la comunitat valenciana.

Els components del projecte esportiu de Voleibol del Grau de Gandia han assenyalat que “volem agrair a familiars i patrocinadors tot el suport rebut enguany i esperen poder amb aquesta gesta ser més visibles per a les autoritats locals”.

Articles relacionats