20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

S’inicien les proves de ciclisme en pista

La Federació Valenciana de Ciclisme en la seua aposta a la modalitat de ciclisme a pista ha dissenyat el nou calendari per a aquest hivern amb nombroses proves, amb l’objectiu de potenciar aquesta modalitat d’esport olímpic.

El velòdrom Luis Puig de València serà l’encarregat d’obrir la lliga de pista el pròxim 4 de desembre on òbriga tan sols dos corredors de la comarca de La Safor que disputaran aquest esdeveniment, el valler Andreu Sansaloni i la gandiana Andrea Contero.

Durant els tres mesos de competició es correrà en els velòdroms de València, Sant Vicent del Raspeig, Castalla, Ontinyent, Borriana i Onda mentre que l’únic velòdrom de La Safor que és el de Xeresa es queda fora pel fet que cap club ni ajuntament ha sol·licitat cap prova.

El torneig amb 9 proves, dos campionats autonòmics i altres dos de Madison s’allargaran fins al 27 de febrer. Cal recordar que en els últims anys els millors esprinters i rodadors venen de la pràctica del velòdrom per aquest motiu la Federació Valenciana vol potenciar aquesta pràctica, almenys enguany està sent el més nombrós en la categoria d’escoles.

COSTA BLANCA BIKE RACE

Aquest dijous s’inicia a Altea la primera de les quatre jornades de la Costa Blanca Bike Race de BTT que conclourà el diumenge a Calp.

La prova de la Marina és la més important que se celebra en territori valencià i per a aquesta ocasió estarà com a convidat especial el cinc vegades campió del Tour, Miguel Indurain, que estarà observant com corren els millors ciclistes del BTT del món.

En l’eixida estaran diversos corredors professionals de carretera, a més comptarà amb Aleix Espargaro.

Precisament aquesta prova es desenvolupa quan el calendari de ciclocròs ha patit una aturada fins al 14 de novembre per la qual cosa s’espera a molts aficionats veient aquests experimentats del BTT.

Articles relacionats