21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Detinguda una dona en el moment de fer un robatori amb força en un establiment

• La Policia Nacional deté a una dona responsable de diversos robatoris amb força en locals comercials

• Va ser de nou sorpresa després d’haver-se establit un dispositiu conjunt amb la Policia Local

La Policia Nacional ha detingut, a Gandia, a una dona de 36 anys com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb força, després de ser sorpresa in fraganti robant en un establiment de la localitat. Després de les investigacions se li imputen altres quatre delictes de robatori amb força.

Els fets van ocórrer el dimecres, quan agents de Policia Nacional i Policia Local de Gandia van establir diferents dispositius de vigilància a Gandia després d’haver-se produït en dies anteriors diversos robatoris amb força en diferents establiments comercials de la localitat, pel mateix modus operandi, forçant les persianes i sistemes de seguretat de les portes, així com sempre en horari de matinada.

Aqueixa matinada van sorprendre “in fraganti” una dona, cometent un robatori amb les mateixes característiques que els de dies anteriors, per la qual cosa va ser detinguda com a presumpta autora d’un robatori amb força. Posteriorment amb les investigacions dutes a terme pels agents de la comissaria de Gandia es va considerar que la detinguda era presumptament la responsable d’altres quatre robatoris amb força de la ciutat. A més li constava una reclamació judicial en vigor pel Jutjat dels Penal de Gandia.

La detinguda amb antecedents policials ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats