9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

S’inicien les obres de millora dels jardins del sector XV d’Oliva

Aquesta setmana han començat les obres de millora dels “caminets” que hi ha als jardins dels adossats del Sector XV. Des de l’àrea de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Oliva s’està fent un seguiment de totes les zones enjardinades i zones verdes de la ciutat.

En aquesta ocasió i seguint el pla general de treball de l’àrea que dirigeix Miguel Monzonís, l’actuació tindrà lloc entre els carrers Isaac Albéniz, Manuel Brosseta, Ernest Lluch i Ronda Sud, amb els carrers Calixto III i Menéndez i Pelayo. El pressupost total per a aquesta actuació és de 19.925,24 €. El període d’execució de les obres és d’aproximadament uns 30 dies.

Les zones enjardinades d’aquesta part de la ciutat estan dividides en 3 blocs, d’aproximadament uns 4.700 m² cadascuna d’elles i compten amb 4 camins de pedra natural per a creuar-los. Actualment, aquests camins tenen algunes peces trencades i soltes. Els treballs de reparació i substitució de les peces trencades permetrà solucionar els possibles riscos per als i les vianants.

La vicealcaldessa d’Oliva, Ana Morell, ha visitat les obres junt amb el cap de l’àrea, Miguel Monzonís i ha afirmat que “la millor versió d’Oliva la fem entre totes i tots. I com bé sabeu, estem treballant per reinvertir, millorar i mantindre totes les zones verdes de la nostra ciutat, en cada barri, en cada sector, carrer a carrer. Amb aquestes xicotetes inversions farem una gran millora, tant per al veïnat que ho reclama des de fa temps, com per a vianants de la zona”.

Per la seua banda, Monzonís ha destacat que “a Oliva feia i fa falta una gran inversió en manteniment, però des de l’equip de govern actual treballem per rebaixar aquest dèficit i fer que cada vegada Oliva tinga un millor aspecte. També he de dir que a la nostra ciutat cal manteniment i molta educació per saber respectar allò que és de totes i tots. Com diu la vicealcaldessa, Ana Morell, «la millor versió d’Oliva la fem entre totes i tots»”.

Articles relacionats