17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El Mercat Municipal d’Oliva compta de nou amb pescateria

Des de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, que encapçala Yolanda Balaguer, se li ha donat la benvinguda a Ismael Llopis, que ha obert oficialment hui com a nou membre del Mercat Municipal i de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal d’Oliva.

Ismael Llopis és el quart d’una generació de pescadors i serà el nou gerent de les parades 2, 6 i 7 centrals del Mercat destinades al comerç menor de pescateria. Per tant, el Mercat Municipal comptarà a partir de hui amb el servei de pescateria amb productes frescos i locals.

Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, Mercats i Consum, ha agraït la reobertura del negoci, destacant la importància d’aquest servei en el municipi i ha assegurat que “és donar un servei als veïns i veïnes d’Oliva de qualitat i destacable en el Mercat Municipal, com a principal eix tradicional d’alimentació del poble.”

El Mercat Municipal compta amb parades de servei de productes de primera necessitat de qualitat i locals i amb el servei de dues cafeteries, la Cafeteria Bombó, que del 21 al 25 d’agost estarà tancada per vacances, i la Cafeteria Navalón, que romandrà oberta.

Articles relacionats