18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

La cronometrada de Castelló de la Ribera la prova més desitjada per les Escoles de Ciclisme

– Aquest pròxim dissabte dia 21 d’agost, en horari de tard-nit es disputa a Castelló de la Ribera l’anhelada contrarellotge en la modalitat individual per a la categoria d’escoles.

Una carrera que no va poder disputar-se l’any passat per la pandèmia però que en aquesta ocasió gràcies a l’esforç de Vicent Bravo i del seleccionador nacional, Pascual Momparler es podrà dur a terme.

És una cita amb la qual els xiquets somien durant tot l’any, ja que els organitzadors munten una rampa de llançament i cada ciclista porta davant una moto obrint pas amb una placa amb el seu nom i equip com si foren professionals.

Possiblement és l’única cronometrada d’aquest tipus en territori nacional per als xiquets, per aquest motiu el freelance Vicent Bravo al costat de l’ajuntament de la població riberenca posarà tota la carn a la graella perquè isca a la perfecció en el polígon El Pla al costat de l’autovia cap a Albacete.

L’equip gandià Triasport portarà pràcticament a tots els seus efectius per a intentar estar a l’alt, ja que serà puntuable per a la challenge provincial. Favorits hi ha molts però en ser individual es comprovarà el potencial de cadascun.

Abans de la cronometrada per a escoles se celebrarà una altra per a la categoria de cadets però en aquesta ocasió serà per equips. Els combinats hauran de recórrer un circuit de huit quilòmetres mentre que els xiquets tan sols un.

Entre els exciclistes que seran allí, estarà l’italià Stefano Garzelli que tindrà ni més ni menys que 70 corredors entre les seues files. El guanyador del Giro del 2000 ha preferit estar amb la seua escola després d’haver estat com a comentarista de la RAI en el Giro d’Itàlia i el Tour de França.

Articles relacionats