16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

L’Escola d’Estiu finalitza el curs amb la participació de més de 50 famílies

La setmana passada, es va celebrar el tancament de l’Escola d’Estiu 2021, que ha acollit a més de 50 famílies, al llarg de tota l’edició, que s’han pogut beneficiar de les activitats proposades en aquest programa.

L’Escola d’Estiu, és un programa impulsat per la Regidoria de Benestar Social, que encapçala Yolanda Balaguer, on es dona un servei lúdic-educatiu, que té com a objectiu conciliar la vida personal i familiar i facilitar alternatives d’oci i temps lliure per als xiquets i xiquetes d’educació infantil i primària d’Oliva.

Aquesta edició comptava amb quatre torns repartits des de juny fins a agost, en l’Hort de Palau, amb servei de menjador. A més, aquesta edició, els xiquets i xiquetes d’Oliva han pogut gaudir de les activitats amb seguretat i totes les precaucions necessàries per al compliment de les mesures sanitàries.

La regidora de Benestar Social, Yolanda Balaguer, ha destacat la tasca dels educadors i monitors per adaptar les activitats i el programa a la situació pandèmica actual. “Aquests tallers fomenten el valor de l’espai lliure, la creativitat i l’activitat física, entre altres. Tot i les circumstàncies actuals, cal destacar la gran acollida que ha tingut el programa aquest any, que ens ha fet veure que, efectivament, és una activitat necessària per al municipi” ha afegit Balaguer.

Articles relacionats