19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Sindicats i patronal es posicionen a favor de la finalització de la CV-60

– La Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor i els sindicats territorials UGT i CCOO han signat una declaració conjunta a favor del projecte de finalització de la CV-60.

Empresaris i sindicats han recalcat que la comarca de la Safor “no pot deixar passar aquesta oportunitat d’avançar en una autovia amb dues dècades de reivindicacions”. En aquest sentit, han anunciat que presentaran al·legacions conjuntes “positives” al projecte de la Conselleria.

El president de FAESJuan Pablo Tur, ha incidit en què es tracta d’“una infraestructura que vertebra el territori i que és d’agrair que després de 20 anys per fi es complete la CV-60”. Juan Pablo Tur ha destacat que han estudiat els diferents projectes presentats per a l’autovia del Morquí, i entenen que el més òptim és el traçat pel Consell.

Des de CCOO, el seu secretari general de la Safor, Andrés Bermejo, apuntava “l’oportunitat que suposa per a la comarca aquest projecte, ja no sols per al teixit empresarial, sinó també per a la ciutadania i el sector turístic”.

Per part seua, el secretari general d’UGT la Safor, Raül Roselló, ha incidit en el consens sobre l’ampliació de la infraestructura que es recull en l’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Local de la Safor.

Articles relacionats