15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Símptomes reals de canvi de tendència a la Safor

L’Àrea de Salut de Gandia confirma, mitjançant les dades diàries de coronavirus, un canvi de tendència moderat de l’evolució de la pandèmia, el més important és que s’ha frenat el frenètic creixement del nombre de contagis que s’anaven produint, en el dia d’ahir els casos de coronavirus registrats per prova PCR van ser de 33.

D’altra banda la pressió hospitalària també ha deixat de créixer, de moment, com es demostra en què la xifra total de persones ingressades a l’Hospital Comarcal per coronavirus de l’última jornada és de 104, en planta es troben 81 malalts, i 23 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

La Conselleria ha notificat un nou brot a la Safor, concretament a la ciutat de Gandia amb 6 persones contagiades i d’origen social.

Cal sumar la bona notícia del fet que no s’ha produït cap defunció.

Des de  Sanitat han assenyalat que “esperem continuar en aquesta línia, que amb tota seguretat es deguda al compliment de les mesures sanitàries. Agrair a la ciutadania la seua responsabilitat i invitar al fet que continuen amb més força que mai per a seguir mantenint el canvi de tendència”. 

La Comunitat Valenciana registra 6.130 nous casos de coronavirus i 7.590 altesS

Sanitat ha administrat ja 182.751 dosis de la vacuna contra el coronavirus

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 182.751 dosis de la vacuna contra el coronavirus, de les quals 178.494 són de Pfizer i 4.257 de Moderna, i han rebut les dues dosis de la vacuna 76.143 persones.

D’altra banda, s’han registrat 6.130 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 340.981 persones.

Malauradament s’han registrat 99 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 5.283 persones.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 3.993 persones ingressades, i d’elles 633 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

A més, des de l’última actualització s’han registrat 7.590 altes a pacients amb coronavirus.

D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 62.062 casos actius, la qual cosa suposa un 17,61% del total de positius.

Articles relacionats