10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

El PP Popular aprofita les xifres de l’atur produïdes per la crisi del coronavirus per retraure al govern municipal la política d’ocupació

– Augmenta l’atur a Gandia en 176 persones a gener

LABORA, el servei valencià d’ocupació, ha publicat les dades d’atur de la ciutat de Gandia durant el mes de gener, un mes més, les dades tornen a ser negatius per a la ciutat en augmentar en 176 el nombre de treballadors en atur, la qual cosa fa un total de 7.904 persones aturades. En l’últim any la desocupació ha augmentat en 1.170 veïns mentre que el mes de gener el 91,5% dels nous aturats són dones.

Per a portaveu popular, Víctor Soler, “es tracta d’unes dades que tornen a ser dolents i que ens obliga a tots a continuar treballant en la línia de la generació d’ocupació i oportunitats” al que ha afegit que “als aturats de la ciutat no li serveix la promesa de 146 noves ocupacions que va prometre fa una setmana Diana Morant i que són inexistents, és més, en tan sols un mes l’atur ja ha augmentat en més persones que ocupacions promeses”.

Els populars han incidit que el pressupost municipal aprovat la setmana passat no aborda els dos grans problemes que té la ciutat com són l’ocupació i els serveis socials.

Articles relacionats